Home > ZoomExtrem > Prietenul Meu

Prietenul Meu


Sa va povestesc despre prietenul meu cel mai bun. Cunoscut drept “Nemuritorul”, prietenul meu cel mai bun dupa iubita mea, dupa pisica(fiica satanei – o alta poveste) cu care locuiesc este un laptop Fujitsu Siemens. Pot spune despre el ca este nemuritor din nenamurate motive. Sa incepem cu povestea cailor gresite pe care a apucat-o acum ceva vreme.

Eram in timpul facultatii, vacanta de iarna, acasa in orasul natal. Dupa ce m-am trezit cu noaptea in cap,  la ora 11.00, vrand sa beau cafeaua automat mi-am luat cel mai bun prieten cu mine in bucatarie sa-mi povesteasca ce s-a mai intamplat pe plan sportiv si nu numai. Il las frumos cu fundul pe masa si ma intind dupa cafeaua care era pe aragaz. In acest timp firul de alimentare se agata de piciorul meu implorand sa nu-l las singur si plin de vointa si incredere in propriile forte pleca cu totul dupa mine. Tragedie, bunul meu prieten tocmai facuse cunostinta cu gresia noua din bucatarie. Il ridic inspaimandat de jos insa totul era ok. Mai putin un colt care zacea pe jos facand declaratii obscene de dragoste unei bucati de gresie. Prima cicatrice de razboi.

Dupa o primavara linistita in care ne-am cunoscut tot mai bine a urmat o vara caniculara. Atunci am observat prima data ca al meu prieten are probleme cardiace. Cu cat petreceam mai mult timp impreuna acesta se simtea ametit si lesina. Dupa minute in care ii vorbeam frumos si-i faceam aer cu un prosop isi revenea si ne puteam bucura impreuna de barfele dupa facebook. Vara preferam sa petrecem mai mult timp impreuna seara cand soarele nu arde asa tare.

In toamna acelui an fierbinte il iau cu mine sa-i fac cunostinta cu actuala mea iubita. La inceput a fost gelos crezand ca prietenia noastra este pusa in pericol. Intr-o seara cand eram acasa la iubita mea dupa cateva pahare de bere si gin cred il las singur in bucatarie cu cativa prieteni. Cand ma intorc, aflu ca a incercat sa dea peste cap un pahar plin cu gin. Il taiasera toate transpiratiile mirosea tot a alcool ba chiar ii transpirase tastatura. Dupa acea experienta a avut o mahmureala de vreo 4 zile. Sau poate a fost suparat pe mine. Inca nu am aflat adevarul dar cert e ca in aceste 4 zile nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine. Dupa rugaminti si discutii in care imi ceream scuze s-a decis sa redevenim prieteni buni iar.

La o luna dupa acest incident simtind nevoia sa-si arate barbatia sau dandu-se la prietena mea asa cum banuiesc eu se apuca sa lucreze impreuna cu ea la editarea unor filme. Dupa cateva ore de munca o aud pe prietena mea oftand si cu ochii mari imi spune ca-i pare rau. Ma uit la laptop acesta avea ochii dati peste cap. Il repornesc nu-si mai aducea aminte nimic din ce s-a intamplat. Clar are probleme cu inima. De atunci am zis ca nu-l mai fortez sa faca lucruri solicitante.

Momentan suntem bine amandoi si va multumim ca ne-ati citit povestea!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: