Home > In to the Zoom > Reclamatii la protectia consumatorului

Reclamatii la protectia consumatorului


De cateva zile incoace circula pe internet stirea cum ca romanii fac reclamatii ciudate la protectia consumatorului. Pai pe roman il plangem noi de lipsa de imaginatie? Cand vine vorba de romani si imaginatie ma duce gandul la un singur lucru. Si anume Tuica. Pai cate popoare se pot lauda ca fac tuica din pufoaica sau electrozi, sau chiar din zale de lant?

Chestia cu “reclamatii ciudate” daca stai bine sa le analizezi nu vor mai parea atat de amuzante cum le-au prezentat chiar si la televizor. Uite spre exemplu: “Cea mai haioasa reclamatie inregistrata la ANPC a fost a unui argesean care s-a plans ca patinoarul din orasul sau este prea alunecos.”

Pai cum sa nu te plangi de asa ceva daca tu esti invatat sa te dai cu gumarii pe lacul de la bunici, ferindu-te de gaurile de copca. Vino tata cu bomfaierul de acasa si baga dungi pe patinoar ca nu cumva sa depasesti limita legala la viteza pe gheata.

Exemplul2: “O alta reclamatie cu care nu stiam ce sa facem pentru ca noi suntem obligati sa luam in seama toate plangerile, era semnata cu toate numele domnitorilor nostri, de la Mircea cel Batran pana la Mihai Viteazul si se incheia cu Napoleon.”

Adunarea domnitorilor supervizati de Napoleon probabil vor sa deschida o afacere cu patinoare dar nu se mai face gheata ca pe vremuri (mai putin alunecoasa) si au probleme in a gasii clienti. Tehnologia este de vina va spune eu. Pregresul asta tehnologic ne va face sa nu ne mai ducem la patinoar.

Advertisements
  1. 09/08/2012 at 12:53

    Mi-a placut treaba cu gumarii!

  2. Alissa
    26/01/2011 at 13:58

    Eu vreau sa reclam la OPC ca tzuica achizitionata aseara nu era facuta din cea mai proaspata pufoaica. Desi vanzatoarea mi-a zis ca e pufoaica noua, abia cumparata din Europa, am simtit in tzuica aroma pufoaicei comuniste, cu miros de minereu!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: