Home > In to the Zoom > Belfast,….belfast

Belfast,….belfast


Pentru cine are trac de karaoke sau cine nu se distreaza intr-o asemenea situatie va voi spune cateva sfaturi pentru a petrece o seara memorabila:
– in primul rand si cel mai important trebuie luat cel mai tupeist om din grup si cel mai afon la cantat in acelasi timp si pus sa cante melodia Belfast -Boney M. Dupa acest moment istoric pentru oricare club de karaoke nimic nu poate fi mai jenant.
– intotdeauna veniti cu 2 ore inainte sa inceapa show-ul. Pe cuvant de pionier ca berea, sucul cu tarie si alte bunataturi de la bar vor face cantatul mult mai natural.
– un grup cat mai mare posibil pentru o varietate de melodii si cantatul in cor. Daca tot veniti in grup mare asigurativa ca sunt destule melodi pentru toti.
– dupa ce incepe show-ul propriu-zis nu va opriti din baut. Gatul trebuie sa fie in permanenta udat pentru o mai buna acustica a cantarilor in grup.
– daca aveti fete multe in grup va rog dati-le sanasa sa cante Like a virgin – Madonna. Sigur vor sa cante din toata inima si sa se faca auzite. E ca si cum ar astepta acest moment din copilarie.
Promit sa revin cu alte sfaturi utile pe acesta tema. Momentant aplicati aceste sfaturi si va asigur ca seara voastra va fi una memorabila si veti avea parte de o distractie pe cinste. Iar in incheiere Belfast,….Belfast!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: